Στολισμός Εκκλησίας

Τα λουλούδια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός γάμου. Αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής στην την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, μαγνητίζουν τα βλέμματα και φυσικά συνθέτουν το σκηνικό του γάμου σας. Η επιλογή άλλωστε των λουλουδιών και της διακόσμησης, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της οργάνωσης ενός γάμου.

Οι επιλογές για τον στολισμό της εκκλησίας, είναι σίγουρα πολλές. Πολλά όμως, είναι και εκείνα που πρέπει να σκεφθείτε προτού αποφασίσετε για την δική σας διακόσμηση. Από τον χώρο που θα γίνει ο γάμος, μέχρι και τα χρώματα και το στυλ που έχετε επιλέξει. Μετατρέψτε τις ιδέες σας μαζί μας σε ξεχωριστές συνθέσεις και προσθέστε την προσωπική σας πινελιά για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό στολισμό!

Eπισκεφθείτε πρώτα τον χώρο όπου θα γίνει ο γάμος σας. Αρχικά, ενημερωθείτε για τυχόν περιορισμούς που μπορεί να ισχύουν. Είναι πιθανόν, σε ορισμένους ναούς να μην επιτρέπεται ο στολισμός στο εσωτερικού τους. Ρωτήστε τον ιερέα της εκκλησίας στην οποία θα τελεστεί το μυστήριο, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και λάθη. Επίσης, μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν άλλοι γάμοι πριν και μετά τον δικό σας.

 

Στολισμός Αυτοκινήτου

Η άφιξη σας στην εκκλησία, είναι η πρώτη εικόνα που θα δουν οι καλεσμένοι σας την ημέρα του γάμου!

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα σε σας, καθώς θα σας χωρίζουν μόνο μερικά βήματα από τον άνθρωπο της ζωής σας! Και επειδή αυτή η μέρα ανήκει σε σας, κάντε την άφιξη σας εντυπωσιακή και καταπλήξετε τους πάντες!

Η ημέρα του γάμου σας είναι, αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Κάντε την ξεχωριστή από την αρχή, στολίζοντας το αυτοκίνητο, ή ότι άλλο έχετε επιλέξει, για να φτάσετε στην εκκλησία. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και φυσικά εξαρτώνται από το όχημα που έχετε επιλέξει για την μεταφορά σας.

Το έθιμο του στολισμού του αυτοκινήτου, υπάρχει από πολύ παλιά και έχει συνδεθεί με διάφορους έννοιες.

Στην Ιταλία, στολίζεται απαραίτητα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου που θα μεταφέρει το ζευγάρι μετά την τελετή, συμβολίζοντας έτσι την ευχή για μια ολάνθιστη και ευτυχισμένη ζωή!

 

 

Νυφική Ανθοδέσμη

Το έθιμο προέρχεται από τον αραβικό κόσμο όπου οι άντρες προσέφεραν άνθη πορτοκαλιάς- σύμβολο γονιμότητας και χαράς- ενώ στις γερμανόφωνες χώρες μυρτιά, το λουλούδι που σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν αφιερωμένο στην Αφροδίτη τη θεά του έρωτα. Όποια λουλούδια κι αν διαλέξετε έχουν την  δική τους συμβολική αξία. Σας οδηγούμε στην ιδανική σύνθεση και μην ξεχνάτε ότι η ανθοδέσμη θα πρέπει να ταιριάζει με το νυφικό, την κουάφ και με τα λουλούδια που θα κρατάνε τα παρανυφάκια. Οι επιλογές είναι αναρίθμηστες αλλά να θυμάστε ότι τα λουλούδια εποχής έχουν πιο έντονο άρωμα.

Για να κάνετε μια επιτυχημένη επιλογή απευθυνθείτε σε εμάς περίπου δύο μηνες πριν το γάμο.

Επίσης πρέπει να γνωρίζεται.

 • Ένα κομμάτι ύφασμα από το νυφικό σας, ή μία φωτογραφία από μία πρόβα, θα βοηθήσουν τον ανθοπώλη.
 • Ένα ογκώδες και πλούσιο μπουκέτο ταιριάζει με ένα μακρύ νυφικό σε γραμμή άλφα και φαρδιά φούστα.
 • Το στρογγυλό μπουκέτο με μικρά λουλουδια συνδυάζεται με ένα κοντό νυφικό.
 • Το μπουκέτο «καταρράκτης», είναι ιδανικό για νυφικά με ουρά.
 • Μία εναλλακτική είναι ένα μεγάλο λουλούδι που θα συνδυάζεται με το νυφικό.
 • Μία ανθοδέσμη με δύο η τρία μεγάλα λουλούδια με μακρύ κοτσάνι δεμένα μόνο με μία κορδέλα είναι μία
  κομψή επιλογή και ταιριάζει πολύ με νυφικά σε γραμμή αμπίρ, σε ίσια ή λιτή γραμμή.
 • Χρώμα: H ύστατη επιλογή είναι το λευκό, αλλά οι περισσότερες νύφες προτιμούν το χρώμα λαμβάνοντας
  υπόψιν τις αποχρώσεις του νυφικού και τον υπόλοιπο στολισμό στην εκκλησία και στον χώρο της δεξίωσης.
Στο Site χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.
Πληροφορίες Αποδοχή Μη αποδοχή