Στολισμός Εκκλησίας

Τα λουλούδια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός γάμου. Αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής στην την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, μαγνητίζουν τα βλέμματα και φυσικά συνθέτουν το σκηνικό του γάμου σας. Η επιλογή άλλωστε των λουλουδιών και της διακόσμησης, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της οργάνωσης ενός γάμου.

Οι επιλογές για τον στολισμό της εκκλησίας, είναι σίγουρα πολλές. Πολλά όμως, είναι και εκείνα που πρέπει να σκεφθείτε προτού αποφασίσετε για την δική σας διακόσμηση. Από τον χώρο που θα γίνει ο γάμος, μέχρι και τα χρώματα και το στυλ που έχετε επιλέξει. Μετατρέψτε τις ιδέες σας μαζί μας σε ξεχωριστές συνθέσεις και προσθέστε την προσωπική σας πινελιά για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό στολισμό!

Eπισκεφθείτε πρώτα τον χώρο όπου θα γίνει ο γάμος σας. Αρχικά, ενημερωθείτε για τυχόν περιορισμούς που μπορεί να ισχύουν. Είναι πιθανόν, σε ορισμένους ναούς να μην επιτρέπεται ο στολισμός στο εσωτερικού τους. Ρωτήστε τον ιερέα της εκκλησίας στην οποία θα τελεστεί το μυστήριο, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και λάθη. Επίσης, μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν άλλοι γάμοι πριν και μετά τον δικό σας.

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.
Στο Site χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.
Πληροφορίες Αποδοχή Μη αποδοχή